Antal Zsuzsa blogja

BLOGVERSENY

2013. február 19. - Antal Zsuzsa

Az eddigi bejegyzéseimben nem említettem a blog-történelmem egy fontos lépését. A történet üzenetekben:
A Nők Lapja Café és a Cafeblog BLOGVERSENYT HIRDETETT. BENEVEZTEM. KÉRLEK, OLVASS BELE AZ ÍRÁSAIMBA, HA IDŐD ÉS KEDVED VAN. ELKÜLDÖM A BEMUTATKOZÓ BEJEGYZÉSEM ÉS AZT LINKET, AHOL MÓD VAN SZAVAZNI A BLOGOMRA. VOKSOLJ RÁM, HA ARRA ÉRDEMESNEK TARTOD ÉS TOVÁBBÍTSD ISMERŐSEIDNEK IS. KÖSZÖNÖM, ZSUZSA (FEBRUÁR 1. FACEBOOK) 

Bloggerina 2013 verseny. …Az ajánlási és a három hétig tartó szavazási szakasz után az elkövetkező egy hétben a zsűrié a főszerep. A legtöbb szavazattal rendelkező ötven blog közül kerül kiválasztásra a verseny győztese, akinek nyereménye egy Samsung laptop, és egy éves, állandó megbízás a Nők Lapja Cafétól. (FACEBOOK)

A BLOGVERSENYBEN MÁR CSAK 10-12 HELYEZÉST KELL ELŐBBRE LÉPNEM ÉS BENT LESZEK A TOP 50-BEN. ÖRÜLÖK, HOGY OLVASSÁTOK! KÖSZÖNÖM SZAVAZATOKAT ÉS A MEGOSZTÁSOKAT! (FEBRUÁR 13. FACEBOOK) 

BEKERÜLT A BLOGOM A TOP 50 - BE!
NAGYON KÖSZÖNÖM A SZAVAZATOKAT, A MEGOSZTÁSOKAT, AZOK TOVÁBBOSZTÁSAIT, A HOZZÁSZÓLÁSOKAT. ÚJ SZAKASZ INDUL, SZAKÉRTŐ ZSŰRI OLVASSA ÉS ÉRTÉKELI AZ ELSŐ ÖTVEN BLOGOT. IZGULNI VALÓNK MÉG VAN, TENNIVALÓNK NINCS! HIHETETLEN! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! ZSUZSA (FEBRUÁR 18. FACEBOOK) 

NAGYON SOKAN IRTAK MEGJEGYZÉST, VÉLEMÉNYT. VOLT NEGATIV IS, ÖRÜLTEM NEKI, JOBBAN FIGYELEK MAJD. A VERSENY TISZTA LAPPAL FOLYTATÓDIK: EGYENLŐ PÁLYÁN, EGYENLŐ ESÉLLYEL! ÉN KEREKESSZÉKKEL MEGYEK! (SÁNDOR GYÖRGY UTÁN SZABADON) ZSUZSA (FEBRUÁR 18. FACEBOOK)
Az első 50: http://bloggerina.nlcafe.hu/item/toplist#step1

blogverseny_sm.jpg

Ez a kép a verseny utolsó félvilágos pillanataiban készül. A fényképezőgép ilyen színűnek látta a világot. Mi nem egészen, szépek voltak a kinti rózsaszínes! fények. A fotót látva elbizonytalanodtam abban, hogy a fényképezőgép objektíve, objektív-e? 

A bejegyzés trackback címe:

https://eselyegyenlotlen.blog.hu/api/trackback/id/tr865092834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása