Antal Zsuzsa blogja

„AMI ELROMOLHAT, AZ EL IS ROMLIK” MURPHY

2012. október 09. - Antal Zsuzsa

RÓLAM AZ ELLENSÉGEM SEM MONDHATJA, - HA VAN-  HOGY KÖNNYEN FELADOK BÁRMIT IS. MOST AZONBAN BE KELL LÁTNOM, HOGY A SZÁMÍTÓGÉPEN TÖRTÉNŐ ÍRÁST, OLVASÁST LEHETŐVÉ TEVŐ ESZKÖZÖM  MEGHIBÁSODOTT. JAVÍTHATATLAN! HETEK ÓTA PRÓBÁLJUK ÚJRAÉLESZTENI, NÉHA MŰKÖDIK, AKKOR IS INKÁBB RÖVIDEBB, MINT HOSSZABB IDEIG. TÖBBET IDEGESKEDEK VELE, MINT AMENNYIT HASZNÁLNI TUDOM.  MÁR BIZTOS, HOGY ÚJAT KELL RENDELNEM A GYÁRTÓTÓL.  AMERIKÁBÓL JÖN MAJD A TERMÉK. HŰSÉGES VÁSÁRLÓKÉNT FOGOK KAPNI KEDVEZMÉNYT. AZ ÁRA 500  USD + SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG. MÉG NEM TUDOM, HOGY MIBŐL FOGOM KIFIZETNI.
 A GYÁRTÓ MONOPOL HELYZETBEN VAN, AZ ÁRAT 12 ÉVE NEM KELLETT CSÖKKENTENIE.
AZ INFORMÁCÓTECHNIKAI PIACON SZOKATLAN JELENSÉG, HOGY EGY TERMÉK ÉVTIZEDEN ÁT TARTJA AZ ÁRÁT. AZ ELROMLOTT KÉSZÜLÉKEM NEM KLASSZIKUS TÖMEGTERMÉK, VISZONYLAG SZŰK RÉTEG VÁSÁROLJA,  SÚROLJA  A GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZ KATEGÓRIA HATÁRÁT. A GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK ÁRA PEDIG KÖZTUDOTTAN MAGAS. GYAKRAN IRREÁLISAN MAGAS ITTHON IS, KÜLFÖLDÖN IS. AZ ELMÚLT 12 ÉS FÉL ÉV ALATT A MOSTANI A HARMADIK SZÁMÍTÓGÉPET VEZÉRLŐ ESZKÖZÖM.
AZ ELSŐ KÉSZÜLÉK MAJDNEM 7 ÉS FÉL ÉVIG BIRTA. A MÁSODIK, SZŰK 3 ÉV.  A HARMADIK BŐ 2 ÉVET MŰKÖDÖTT. MI TAGADÁS, INTENZÍV SZOLGÁLATOT TELJESÍTETTEK. VAJON MENNYIT BÍR MAJD A KÖVETKEZŐ, HA MÁR LESZ? 

NÉGYVÉGTAGI BÉNULTAN ÉLNI NAGYON MACERÁS - VALAMI ILYESMIT ÍRTAM AZ ELSŐ BEJEGYZÉSEMBEN. AZT NEM TETTEM HOZZÁ: ÉS RENDKÍVÜL SOKBA KERÜL. SORSTÁRSAIM EGY RÉSZE ANYAGI OKOKBÓL KÉNYTELEN MÉLTATLAN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÉLNI ÉS NEM AZÉRT MERT SZERET ÚGY ÉLNI, AHOGY KÉNYTELEN. 

A JÖVŐ KEDDEN? SZERETNÉM, HA TUDNÉK IRNI!

A bejegyzés trackback címe:

https://eselyegyenlotlen.blog.hu/api/trackback/id/tr854827979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.