Antal Zsuzsa blogja

GYEREK A SZÖKŐKÚTBAN, ÜDITŐ TÖRTÉNET FORRÓ NYÁRI NAPOKRA!

2012. július 03. - Antal Zsuzsa

AZNAP ESTÉRE VENDÉGEKET VÁRTUNK. EZÉRT SZERENCSÉSNEK LÁTSZOTT A GYEREKET JÓL ELFÁRASZTANI, HOGY JÓL EGYEN ÉS AZTÁN JÓL ALUDJON ÉS EZEK FOLYOMÁNYAKÉNT, JÓ LEGYEN! APUKÁJA VOLT A LEFÁRASZTÓ VÁLLALKÓZÓ, BEVÁLLALT EGY SÉTÁT A MARGITSZIGETEN. EZ TÖBBSZÖRÖSEN JÓ ÖTLET VOLT. AZÉRT IS, MERT TÁVOLLÉTÜKBEN ZAVARTALANUL URALHATTAM, GASZTRONÓMIAI BÁZISOM,  FÉL SZEMÉLYES CSÖPP KIS KONYHÁM.

TETTEM A DOLGOM, AHOGY AZT MAGAMTÓL ELVÁRTAM. HATÁROZOTTAN EMLÉKSZEM, AZ ÉDESSÉG BORHAB TORTA VOLT. NEM VOLT OTTHON ILLATOS ÉDES BOR, EZÉRT ASZUVAL KÉSZÜLT. IGY FEL IS TALÁLTAM AZ ASZUHABOS  CSODÁT. KITTTŰNŐ NYÁRI DESSZERT!

MÁR MAJDNEM MINDEN KÉSZ VOLT, ARRA GONDOLTAM, HOGY AKÁR JÖHETNEK IS A FIÚK. ÁLMODOZTAM ARRÓL AZ IMÁDNIVALÓ ORROCSKÁRÓL, AMI SÉTÁJUK UTÁN A GYEREK ORCZÁJÁNAK KÖZEPÉT DISZITI MAJD. AMIKOR MEGSZÓLALT A KAPUCSENGŐ ÉS FÉRJEM: AZONNAL INDULJ ÉS HOZZ EGY POKRÓCOT! ŰVÖLTÖTTE. ROHANTAM. TUDTAM, HOGY TÖRTÉNÉS VAN! APA ÉS KARJÁBAN  KICSINY FIA, CSATAKOSAN ÁLLTAK A LÉPCSŐ ALJÁN.  APA INDULATOSAN HADARTA, HOGY AZ A … BUSZSOFŐR SEM ÁLLT MEG, PEDIG LÁTHATTA, HOGY CSUPA VÍZ EZ A GYEREK! A VILLAMOS IS SOKÁRA JÖTT, OTT MEG RENGETEGEN VOLTAK, ALIG FÉRTEK FÖL, Ö MEG ROHANT VOLNA.  AGGÓDOTT … NNA, DE MOST MÁR MINDEN RENBEN!

MEGESIK AZ ILYESMI! MI TÖBB, JÓL IS ESIK OLYAN FORRÓ NYÁRI NAPOKON, MINT AMILYENEK MOSTANÁBAN VANNAK! PLÁNE JÓL ESIK, MERT TILOS! DE AZNAP NEM FORRÓ NYÁRI NAP VOLT, HANEM NAPSÜTÉSES, HAVAS, GYÖNYÖRŰ JANUÁR KÖZEPE. NEM KLASSZIKUS SZÖKŐKÚT VOLT, AHOL SZABOLCS –ÉPPCSAK EGY KICSIT- MEGMÁRTÓZOTT, HANEM A MARGITSZIGETI JAPÁNKERT SZÖKŐKUTAS TAVACSKÁJA. ENNYIT A TÖRTÉNELMI HŰSÉG KEDVÉÉRT. MINDEN AGGÓDÓ MEGNYUGTATÁSÁRA: A GYEREK MEGÚSZTA A TÉLI FÜRDŐZÉST, APUKÁJA SEM KAPOTT SZIVROHAMOT. MINDKETTEN SZÉPEN ALUDTAK DÉLUTÁN TELETÖMVE C VITAMINNAL. EL TUDTAM VÉGEZNI AZ UTOLSÓ SIMITÁSOKAT IS. AZ ESTI VENDÉGSÉG HANGULATÁT PEDIG MEGALAPOZTA A DÉLŐTTI TÖRTÉNET. ALKOHOLLAL GAZDAGON SZINESITVE.

szabi2.jpgIME SZABOLCS, ALKALMI FÜRDŐRUHÁJÁBAN!

A JŐVŐ KEDDEN, AZ E HÉTRE TERVEZETT: Mi verte ki nálam a biztosítékot az Életrevalók-ból?

AZ IS KÉSZ, DE LEGYŐZTE AZ AKTUALITÁS! EZT A SZÖKŐKUTAST MÁR RÉG MEGIRTAM, MOST CSAK LEFÚJTAM RÓLA A PORT. AZ ÉN TÜDŐMMEL EZ IS ELTARTOTT EGY DARABIG.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eselyegyenlotlen.blog.hu/api/trackback/id/tr44626168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.